Werken bij Raven

Raven Europe / Werken bij Raven

Raven is een dynamische, internationale onderneming en onder meer leverancier van nauwkeurige GPS-besturingssystemen en toebehoren voor de landbouw. Raven Europe is gevestigd in Middenmeer en bedient vanuit daar de Europese agrarische markt. Ons motto is om grote uitdagingen niet uit de weg te gaan maar juist met beide handen aan te pakken.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures open staan.

 

Planner

OVER DE VACATURE

Ben jij een organisatietalent? Krijg jij energie van het coördineren en plannen van de werkzaamheden voor het team van productie- en reparatie medewerkers, weet jij de behoeften van klanten te herkennen en kun jij die omzetten in een efficiënte en gestructureerde planning? Vind jij het leuk om veelvuldig klantcontact te hebben en samen met jouw collega’s alles in het werk te stellen om de klant blij te maken? Let’s solve great challenges!

Een mooie job voor een oplossings- en servicegerichte werkvoorbereider met technische kennis!

WAT GA JE DOEN?

In deze veelzijdige functie fungeer je als schakel tussen de klant en jouw collega’s. Je herkent het vraagstuk van de klant en vertaalt deze naar een efficiënte en gestructureerde planning. De klant en collega’s zijn hiervoor jouw belangrijkste gesprekspartners en je zorgt er altijd voor dat je positieve feedback ontvangt op jouw constructieve wijze van communiceren en plannen.
Hierbij regel jij ook de juiste onderdelen en artikelen voor de productie en reparaties, je bewaakt de voortgang en communiceert hierover tijdig met de klant en collega’s.

Je bent verantwoordelijk voor de juiste registratie in het ERP systeem (momenteel Microsoft Navision) en de juiste administratieve en financiële afronding.
Kortom: een leuke functie voor een echte regelneef, die het overzicht houdt en zich samen met het team verantwoordelijk voelt voor een zorgvuldige planning!

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een zelfstandige functie, met veel vrijheid en verantwoordelijkheden in een leuk en jong team
 • Je krijgt veel ruimte voor zelfontplooiing
 • Binnen Raven heerst een professionele en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden

WAT HEB JIJ TE BIEDEN?

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau bij voorkeur met een technische achtergrond;
 • Je kunt technische tekeningen en schema’s lezen en begrijpen;
  Je hebt een goede kennis van MS Office (m.n. excel);
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pre);
 • Je kunt goed plannen en organiseren, je bent oplossingsgericht en communicatief sterk, je weet de juiste prioriteiten te stellen, het overzicht te bewaren en je straalt deze rust ook uit naar anderen.

 

Solliciteren

Voor informatie kun je contact opnemen met Cees Meijaard, Manager Production & Logistics, tel. 0227-549300.
Solliciteren naar de functie kan eenvoudig door je CV en motivatie te sturen naar:
Raven Europe t.a.v. Hugo van Lieshout

Hoornseweg 22

MIDDENMEER, 1775 RB

Hugo.vanlieshout@RavenInd.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Magazijnmedewerker

VOOROP IN PRECISIELANDBOUW

Raven is een dynamische, internationale onderneming en onder meer leverancier van nauwkeurige GPS-besturingssystemen en toebehoren voor de landbouw. Raven Europe is gevestigd in Middenmeer en bedient vanuit daar de Europese agrarische markt. Ons motto is om grote uitdagingen niet uit de weg te gaan maar juist met beide handen aan te pakken.

FUNCTIE INHOUD

 • Je ontvangt en draagt zorg voor de inkomende goederen.
 • Je zorgt dat alle goederen op de juiste plek in het magazijn liggen.
 • Je voert inventarisaties uit.
 • Je zorgt dat orders tijdig gepickt en verwerkt zijn.
 • Je zorgt met je collega’s voor een veilige en opgeruimde werkomgeving.

JOUW PROFIEL

 • Je bent een enthousiaste aanpakker en hebt een praktische werkhouding.
 • Je bent accuraat en doortastent.
 • Je past je snel aan als je omgeving daarom vraagt.
 • Je hebt ervaring met magazijnwerk.
 • Je kan goed werken met een digitale omgeving.
 • Je bent ook inzetbaar buiten de standaard werktijden.
 • Je beheerst de Nederlandse taal, Engels is een pré.

WIJ BIEDEN

Wij bieden een leuke functie in een innoverende organisatie binnen een prettige werkomgeving met een jong en gemotiveerd team. Het salaris is conform CAO.

Solliciteren

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Cees Meijaard, tel. 0227-549300. Solliciteren naar de functie kan eenvoudig door je CV en motivatie te sturen naar:

Raven Europe t.a.v. Hugo van Lieshout

Hoornseweg 22

MIDDENMEER, 1775 RB

Hugo.vanlieshout@RavenInd.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage lopen bij Raven

Bij Raven Europe zijn we regelmatig op zoek naar studenten die in een korte tijd veel willen leren en daarom stage willen lopen bij ons. Volg je een mbo-, hbo- of wo-opleiding en heb je interesse in een meewerkstage bij Raven Europe in Middenmeer, waarbij je direct meedraait binnen het team? Dan lijkt het ons leuk om met jou in contact te komen! Naast meewerkstages hebben we ook regelmatig opdrachten en onderzoeken voor verschillende studierichtingen. Denk hierbij aan Engineering (software, hardware, mechanical), Marketing, Sales, maar ook opdrachten om processen te onderzoeken, structuurverbetering tussen afdelingen en locaties et cetera. Kortom, denk jij een mooie opdracht binnen ons bedrijf te kunnen volbrengen waar we beiden van leren? We gaan graag met je in gesprek.

Stuur ons gerust een open sollicitatiebrief naar eu@ravenind.com met een motivatie en jouw CV. Graag ook de stageperiode even doorgeven.

Staat er geen passende functie voor je tussen, en ben je toch op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Dan kun je altijd contact opnemen of een open sollicitatie schrijven.

Back to Top

Raven Europe

Hoornseweg 22 | 1775 RB MIDDENMEER Phone: +31(0)227 549300 Web: www.raveneurope.com